0770 591 389 Luni - Vineri: 8:00 am - 9:00 pm Str. Rosiorilor, Nr. 124, Brăila, România
0770 591 389 Luni - Vineri: 8:00 am - 9:00 pm Str. Rosiorilor, Nr. 124, Brăila, România

De-a lungul meridianelor energetice (liniilor de tratament) se produc puncte de blocaj energetic ( puncta tsubo/ trigger) care diminuează mobilitatea articulară, sporesc senzația de discomfort și dau naștere durerilor ostearticulare.
Pe lângă efectele somatice obținute, se remarcă și o echilibrare a sistemului neurovegetativ, reducându-se astfel anxietatea, depresia iar ca efect secundar, se reechilibrează funcțiile organelor interne.
Manevrele de shiatsu se pot aplica la nivelul capului, feței, trunchiului și membrelor.

Masajul Shiatsu este aplicat la nivelul țesutului de profunzime, cu ajutorul stimulilor previzibili care vor influența echilibrul întregului organism.
Este derivat din masajul chinezesc Tuina, iar la nivel global au fost create o multitudine de stiluri de shiatsu, dar care urmăresc același obiectiv : vindecarea organismului prin eliminarea predominanței simpatice, produse de stresul cronic.
Stilul utilizează conceptul LVPD (linie, vector, presiune, directive) pentru ca terapeutul să adapteze stimulul indus pacientului, mărind astfel eficiența tratamentului aplicat.
În funcție de stilul de shiatsu aplicat, există conceptele de linii de tratament sau meridiane energetice, cele două având o localizare identică la nivelul corpului.