0770 591 389 Luni - Vineri: 8:00 am - 9:00 pm Str. Rosiorilor, Nr. 124, Brăila, România
0770 591 389 Luni - Vineri: 8:00 am - 9:00 pm Str. Rosiorilor, Nr. 124, Brăila, România
Testimoniale
First Kinetic Brăila / Testimoniale
“Multumesc mult STEFAN ! Recomand cu incredere#Adevarat profesionalism #mult succes pe viitor,...meriti#”
Oana Gherghi
“Felicitări echipei First Kinetic pentru profesionalismul si daruirea de care dau dovada la fiecare pacient in parte. Am fost convins de la bun inceput ...din primele 5 minute ...din primele 5 fraze...de bagajul bogat de cunoștințe și de cât de bine cunosc corpul uman. Încă o data felicitari si cu siguranta atat eu cat si familia mea vom recomanda echipa voastră.”
Cristi Tapor
“Pot sa zic cert despre Stefan (el m-a tratat) ca este un profesionist, detine un bagaj vast de cunostiinte in domeniu, si este pasionat. Cu certitudine aceste calitati se simt "la mana lui". Multiplele dureri fizice de la munca de birou si sport mi-au fost tratate cu success. Recomand cu incredere serviciile lui”
Armand Perianu
“O echipa care își face cu adevărat treaba și care te pune pe picioare !! Recomand cu cea mai mare încredere!! Și mulțumim mult Ștefan pentru amabilitatea și seriozitatea oferita!!”
Georgian Ivan
“Vreau sa va spun ca am fost la clinica de recuperare cu calcaiul tasat de la o saritura si in 3 sedinte ma pus pe picioare dupa o agonie in durere de 1 luna! Va multumesc si tienti-o tot asa!”
Ștefan Gurgu
“Felicitari intregii echipe de specialisti in recuperare medical-sportiva pentru profesionalismul si implicarea de care dau dovada in ceea ce priveste situatia fiecarui pacient. Multumesc!”
Mihaela Picuș
“Un loc special cu oameni speciali,adevarati profesionisti in domeniu.Toata stima si respectul oameni Dragi!!!”
Cojocaru Dragos Mihai
“Dupa 2 sedinte am terminat un ultramaraton 90 km fara mari dureri la genunchi. Multumesc Stefan.”
Stan Viorel
“Oameni de un profesionalism desavarsit, ce obtin rezultate extraordinare intr-un timp foarte scurt. Recomand cu caldura!”
“Profesioniști adevărați. După o imobilizare de sapte săptămâni în ghips recuperarea a fost o adevărată cură de oxigen pentru băiatul nostru care si- a putut folosi la parametri normali mâna, doar dupa câteva sedinte.Mulțumim din suflet Stefan!!!”
Minaev Mirela